Toolbox: storingsdiagnose bij verlichting van aanhangwagens

Help, de verlichting van mijn aanhangwagen slaat tilt! De stekker van de aanhangwagen past niet. Ik heb het lampje vervangen maar toch brandt het niet. Moet een aanhangwagen achteruitrijlichten hebben?
Deze toolbox biedt een antwoord op deze vragen en een oplossing voor deze problemen. Dit is een praktijkgerichte toolbox waarbij we de verlichting van een aanhangwagen volledig nakijken op eventuele defecten.

WAT IS EEN TOOLBOX?

Het gebeurt dat een opleiding, een grondige uitleg of zelfs praktijkervaring wegdeemstert. Na te lange tijd of door te weinig oefening.

Dan wordt werken al snel onveilig.

Een korte opfrissing is dan een must. Geen droge cursus, maar een interactieve formule met als aandachtspunt veiligheid en veilig werken.

Daarom ontwikkelde Inverde toolboxen. Een toolbox is een korte, interactieve opfrissing (90 minuten) van eerder opgedane kennis met als aandachtspunt veiligheid en veilig werken.

Je kan op één dag verschillende toolboxen bestellen voor eenzelfde groep werknemers. Je kan eenzelfde toolbox ook meerdere keren per dag bestellen voor verschillende groepen werknemers.
Of een mix van beide helemaal op maat van de wensen en noden van je bedrijf.

Opgelet: een toolbox vervangt geenszins opleidingen over hetzelfde thema.

Deze toolbox komt in aanmerking voor de erkenningskaart voor bosexploitanten en kopers van hout. Let wel: je dient vier toolboxen op één dag te plannen (of twee toolboxen op twee halve dagen) om aan een volledige opleidingsdag te komen.

 

Details

  • Aantal dagen: 1,5u
  • Doelgroep: iedereen die meer wil weten over wat het probleem is als de verlichting van een aanhangwagen niet werkt en hoe je dat probleem kan oplossen.
  • Voorkennis: kennis van elektriciteit laagspanning is een voordeel maar geen vereiste.

Kostprijs

Prijs op aanvraag te bekomen bij Carine Vander Meulen.

Lees hier de algemene voorwaarden van Inverde.


copyright :: Natuurinvest • 2017 | disclaimer | webmaster