Toolbox: onderhoud motorzaag volgens ECS1

Elke machine heeft op geregelde tijdstippen het gewenste onderhoud nodig. Hoe reinig je het best je kettingzaag? Waar moet je op letten? Tijdens deze toolbox controleer je de veiligheidsvoorzieningen en leer je hoe frequent en op welke wijze je de kettingzaag kan voorzien van het nodige onderhoud.

WAT IS EEN TOOLBOX?

Het gebeurt dat een opleiding, een grondige uitleg of zelfs praktijkervaring wegdeemstert. Na te lange tijd of door te weinig oefening.

Dan wordt werken al snel onveilig.

Een korte opfrissing is dan een must. Geen droge cursus, maar een interactieve formule met als aandachtspunt veiligheid en veilig werken.

Daarom ontwikkelde Inverde toolboxen. Een toolbox is een korte, interactieve opfrissing (90 minuten) van eerder opgedane kennis met als aandachtspunt veiligheid en veilig werken.

Je kan op één dag verschillende toolboxen bestellen voor eenzelfde groep werknemers. Je kan eenzelfde toolbox ook meerdere keren per dag bestellen voor verschillende groepen werknemers.
Of een mix van beide helemaal op maat van de wensen en noden van je bedrijf.

Opgelet: een toolbox vervangt geenszins opleidingen over hetzelfde thema.

Deze toolbox komt in aanmerking voor de erkenningskaart voor bosexploitanten en kopers van hout. Let wel: je dient vier toolboxen op één dag te plannen (of twee toolboxen op twee halve dagen) om aan een volledige opleidingsdag te komen.

Details

  • Aantal dagen: 1,5u
  • Doelgroep: iedereen die met motorzagen werkt
  • Voorkennis: je hebt eerder al een opleiding gevolgd over of ervaring opgedaan met het onderhoud van motorzagen.

Kostprijs

Prijs op aanvraag te bekomen bij Carine Vander Meulen.

Lees hier de algemene voorwaarden van Inverde.


copyright :: Natuurinvest • 2018 | disclaimer | webmaster